Előadók

Juhász Katalin

Hipnotizőr

Tanulmányaim során 2002-ben megszerzett diplomámat ( Nemzetközi Kapcsolatok Szakreferens) 2010-ig tartó tanulmányaim során cseréltem le a pszichológia, lélektan és minden emberi viselkedés és magatartás tanulmányozására. Elvégeztem a természet gyógyászatot, bepillantottam a kineziológia világába, de a legközelebb a hipnózis, mint módszer került hozzám.

2010-ben a National Guild of Hypnotists (NGH) keretei között végeztem, mint hípnotizőr. Korábban is rendszeresen foglalkoztam emberekkel és a mély lélektannal, de ez a módszer hozta meg számomra a várt eredményt. Jelenleg is hipnotizőrként praktizálok.

Előadásom témája:


Előadásomban szeretném megismertetni a kedves érdeklődőket a hipnózissal, mint módszerrel. Röviden szeretném felvezetni a hipnózis nagyjait, illetve fejlődését, közismertté válását. Nagyon fontos kitérnem arra, hogy milyen lelki, pszichés problémák esetén alkalmazható és részletesen kifejteni, hogy milyen esetekben és körülmények között végezhető. Egészség megőrző, betegség megelőző, gyógyító és rehabilitációs eljárások áttekintése, és rövid játék az elmével, egy meditációs technika keretében. Bízom benne, hogy sikerült felkelteni a kedves érdeklődők kíváncsiságát.

 

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill