Előadók

Váradi Tibor

Cím: Testi-lelki újjászületés méregtelenítéssel (Egészségmegőrzés és öngyógyítás tisztítókúrákkal)

Váradi Tibor saját kutatómunkájának gyümölcseként a testi-lelki problémákról és a lehetséges gyógymódokról több száz nyilvános előadást tartott, tucatnyi cikket publikált és számos kiadványt, könyvet is megjelentetett.

Ismereteit Ferencsik István útmutatásai alapján kezdte elmélyíteni, majd kibővítette az íriszdiagnosztika, a reflexológia, többféle masszázstechnika és a kiropraktika tanulmányozásával. A lélek gyógyítása terén elsősorban kineziológiát és pszichológiát tanult, továbbá vallásbölcsészeti diplomát is szerzett.

Saját természetgyógyászati tevékenységéről így fogalmazott 2003-ban a Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai című könyvsorozat első kötetének előszavában: „Előadások formájában több mint hét éve próbálok segíteni az embereknek abban, hogy rátaláljanak önnön gyógyulásuk útjára.” Ennek fényében a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása, a testet-lelket motiváló életerők növelése, a szellemi regeneráció és megújulást segítő gyógyítói tevékenység áll a középpontban.

Váradi Tibort a Természetgyógyászok Szövetsége 2009-ben a rangos „a Természetgyógyászatért”-díjjal is kitüntette, mint a természetgyógyászat, egészséges életmód területén kiemelkedő tevékenységet folytató szakembert.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. 

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill